Waargebeurd… Internet of nee geen internet, dating apps… Nadat ik gescheiden ben heb ik me daarop gestort. En de ene na de andere vrouw bood zich aan, het leek wel een markt. Mooie vrouwen, maar ik wist niet wat ik zocht. Na m’n Spaanse schone, 30 jaar, perfect figuur en passie ten top, dacht ik dat het niet beter kon. Totdat ik een like kreeg op bumble van een Griekse dame…

Angie heet ze, 1.74m met donkere lang gekrulde haren, cup b, een modellen lichaam. Na 2 weken chatten en kletsen via telefoon nodigde ze me uit voor een avondje gezelligheid. Nou ja wist ik veel wat ze daarmee bedoelde. Ik haalde haar op van haar werk nadat ze een cocktail party had gehad. Ze kwam naar me toe gelopen in haar zomerse rode jurk en bloem in haar haren en kuste me vol op m’n mond, Intens en passievol. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Ze stapten in en we reden naar haar huis. Toen we binnen waren trok ze me de kleren van m’n lijf, dwong me haar slaapkamer in en begon me als een pornoster te pijpen. Wauw dacht ik nog… dit houd ik nooit lang vol. Toen ze stopte, rolde ze een condoom om m’n pik heen en ging op haar knieën voor me zitten.

Zo had ze m het liefst riep ze. Ze schreeuwde en hijgde zo luid dat de buren het konden horen. Toen ze omdraaide en ik haar op de rand van het bed nam trok ze aan m’n tepels en sloeg me in m’n gezicht. Ze wilde dat ik haar een slet noemde en dat ik haar moest misbruiken… net voor ik kwam trok ik m eruit, rolde de condoom eraf en ging op haar zitten met m’n pik voor haar mond en dwong haar me te pijpen en toen ik kwam, te slikken. Daar had ze moeite mee. Later zei ze dat ze nog nooit zo’n grote lading had gehad. En ze was een volleerde beauty.

Voor haar was het een moment van passie en dan was t genoeg. Maar ik wilde uren met haar neuken. Dit was nieuw voor haar. Ze is 2x klaargekomen en ik 3. Meerdere standjes en uiteindelijk heb ik haar keihard zonder condoom geneukt en ben ik diep in haar onbeschermde kut klaargekomen. Ze wilde t ruw en zo heeft ze t gekregen. Ze vond t geweldig, echter ging de volgende dag wel even voor een morning-afterpil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *