Zeven jaar geleden, toen mijn vrouw 35 werd, vroeg ik haar wat ze graag voor haar verjaardag wilde. Ze keek me toen heel serieus aan en zei: een trio. Ik was even stomverbaasd maar zag dat ze het meende. Oké, dan gaan we dat doen. We hebben dat weekend een hotel in Scheveningen geboekt en een leuke jongen in een bar opgepikt. Sindsdien doen we dit elk jaar op haar verjaardag.

Het laatste weekend van november vorig jaar waren we er weer en liepen ’s middags over het strand. We passeerden een man die er met zijn camera op een statief foto’s stond te maken. Na een paar meter zei Dorien: zó, die ziet er leuk uit. Wij draaiden om en gingen terug. Hij was heel geconcentreerd bezig met zijn camera. Ik zei tegen hem: “hoi, even een vraagje. Zou jij van ons een fotoshoot willen maken?” “Doe ik wel, hier op het strand of in de duinen?” Toen ik zei “in onze hotelkamer” keek hij een beetje verrast maar vond het wel leuk om mee te gaan. Aangekomen in ons hotel hebben we in de bar eerst iets gedronken en ik heb hem verteld wat de bedoeling was. Hij zou ons fotograferen terwijl wij aan het vrijen waren en vooral veel close-up foto’s maken. Hij moest ook naakt zijn.

Hij heet Metin, is van Turkse komaf en net 30 geworden. Dorien is een aantrekkelijk vrouw, dat was hem natuurlijk niet ontgaan en hij wilde dat maar al te graag. Wij dus met z’n drieën naar de kamer. Wij kleedden ons uit en Metin stelde zijn camera in. Dorien ging op bed liggen, ik befte haar. Metin met de camera op een halve meter afstand. De opwinding die ik op dat moment voelde was te gek en mijn lul werd keihard. Dorien draaide zich op haar rug en begon me te pijpen, Metin’s camera heel dicht naast haar mond. Ik zag dat hij ook steeds opgewondener werd. Hij heeft echt een mooie lul, dat moet ik toegeven. Niet zo heel lang maar wel behoorlijk dik en uiteraard besneden en geschoren.
Dorien ging op haar knieën op bed zitten en ik neukte haar in doggystyle. Ik kwam klaar zoals in geen tijden meer. Dorien bleef in die houding en Metin maakte een aantal foto’s van mijn sperma dat uit haar kut droop.

“leg je camera maar weg” zei Dorien terwijl ze voor hem op de grond ging knielen. Ze pakt Metin bij de heupen en begon zijn ballen en de onderkant van z’n lul te likken. Toen zijn toompje, daarna sloten haar lippen zich om zijn eikel. Langzaam begon ze hem te pijpen, steeds een beetje dieper in haar mond. Toen hij klaarkwam hield ze haar lippen gesloten en slikte ze zijn sperma. Ze ging nog heel even langzaam door, gewoon genieten. Een week later kregen we de foto’s via de mail en hebben we nagenoten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *